NOVI IGRAČ PARTIZANA ISKREN PRED EVROLIGAŠKI DEBI! "Jedva čekam da se OVO desi"!

Autor:

Sport

01.01.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Asvel u 18. kolu Evrolige (utorak), a utakmica se igra od 20.45 časova.

NOVI IGRAČ PARTIZANA ISKREN PRED EVROLIGAŠKI DEBI! "Jedva čekam da se OVO desi"!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su se odmah prvog januarskog dana vratili klupskim obavezama, jer ih već sutra očekuje meč protiv Asvela u utakmici 18. runde Evrolige, dok samo dva dana kasnije u "duplom kolu" gostuju večitom rivalu Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Biće to prilika da evroligaški debi u crno-belom dresu upiše i poslednje pojačanje iz Virtusa, Džejlin Smit.

- Ono što sam radio u prvoj utakmici protiv Mornara pokušaću i sada u Evroligi, tako razmišlja ceo tim. Idemo da "odradimo" posao protiv teškog protivnika. Baš sam uzbuđen, jedva čekam da igram pred 20.000 navijača, želim da osetim tu energiju - rekao je Smit u razgovoru sa novinarima i dodao:

Foto: Starsport

Džejlin Smit (desno)

- Moramo da damo sve od sebe protiv Asvela, uprkos tome što su oni trenutno na samom dnu tabele, a potom nam ide derbi.

Doskorašnji igrač tima iz Bolonje, koji je naneo poslednji poraz Obradovićevom timu, upoznat je koliku važnost nose okršaji Partizana i Crvene zvezde Meridianbet, naročito za navijače oba kluba.

- Drago mi je što oba meča ove nedelje igramo u Beogradu. Znam da je duel protiv Crvene zvezde Meridianbet najveća utakmica u Srbiji. Ipak, ne smemo još da razmišljamo o njima, prvo da odradimo maksimalno protiv Asvela - istakao je Džejlin Smit.

Klub iz Humske je posle dva uzastopna poraza, od Reala u Madridu i Virtusa u Areni, trenutno na bilansu 9-8, dok je tim iz Francuske ubedljivo poslednjeplasiran sa samo dve pobede i čak 15 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading