NAVIJAČ PARTIZANA POSTAVIO PITANJE BIVŠEM IGRAČU CRNO-BELIH! Njegov ODGOVOR oduševio je sve grobare!

Autor:

Sport

01.01.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simpatizerima crno-belih ostao je u lepom sećanju.

NAVIJAČ PARTIZANA POSTAVIO PITANJE BIVŠEM IGRAČU CRNO-BELIH! Njegov ODGOVOR oduševio je sve grobare!

Foto: Starsport

Boris Dalo i Žofri Lovernj

Kratko je trajao odmor za košarkaše Partizana, pošto se već u utorak crno-beli vraćaju na parket, a protivnik im je Asvel u 18. kolu Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića ugostiće francuskog predstavnika, kojeg su deklasirali na gostovanju u Vilerbanu rezultatom 88:62.

Deo ekipe Asvela je i bivši igrač "parnog valjka" Boris Dalo, koji je crno-beli dres oblačio od 2013. do 2015. godine i postao jedan od miljenika grobara.

 

 

Njegov sadašnji klub drži poslednju poziciju na tabeli Evrolige, a podsećanja radi, za francuski tim igra još jedan bivši košarkaš Partizana - u pitanju je Žofri Lovernj koji je svojevremeno bio i kapiten aktuelnog regionalnog šampiona.

Dalo i Lovernj će sutra sa posebnim emocijama istrčati na parket Beogradske arene, a na svom zvaničnom Tviter profilu, nekadašnji ljubimac navijača kluba iz Humske napisao je poruku na srpskom jeziku.

Upitan od strane jednog fana crno-belih "da li se vidimo sutra", Francuz je otkrio: 

- Da, vidimo se sutra - napisao je Boris Dalo.

Partizan je upisao dva uzastopna poraza od Real u Madridu i Virtusa iz Bolonje pred svojim navijačima, pa posle 17 kola Evrolige na kontu ima devet pobeda i osam neuspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading