MNOGO SKUPA SLIKA! Bivši centar Partizana MEĐU Piksijevim "orlovima"! Društvo im je pravio i jedan HRVAT! (FOTO)

Autor:

Sport

01.01.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavilo se u prestonici Atine.

MNOGO SKUPA SLIKA! Bivši centar Partizana MEĐU Piksijevim "orlovima"! Društvo im je pravio i jedan HRVAT! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/Filip Đuričić

Širom Evrope i sveta čekala se nova 2024. godina, dok je većina sportista odlučila da u krugu s najbližima obeleži "najluđu noć".

Tako je u prestonici Grčke, Atini, nastala jedna veoma interesantna fotografija. Glavni akteri bili su srpski fudbaleri i košarkaši, a na njihovo slavlje "upao" je ni manje ni više nego Matijas Lesor!

U jednom lokalu u Atini, Francuz se slikao zajedno sa srpskim asovima, što je na društvenoj mreži "X" objavio i reprezentativac Srbije, Filip Đuričić.

 

 

Na slici su se mogli videti i centar Olimpijakosa, Nikola Milutinov, potom bivši košarkaš Partizana i Zvezde, Nemanja Dangubić, levi bek Panatinaikosa, Filip Mladenović, a iz daleke Saudijske Arabije pristigao je i Aleksandar Mitrović koji je na zasluženoj pauzi, zbog novogodišnjih praznika.

Osim njih, na fotografiji se našao i jedan reprezentativac fudbalske selekcije Hrvatske i nekadašnji fudbaler Dinama iz Zagreba, Bajera iz Leverkuzena i Augzburga, Tin Jedvaj.

Na kraju je posle fešte, Đuričić uz natpis "2024" i emotikon koji slavi, čestitao Novu godinu svojim pratiocima preko društvenih mreža, dok je njegova "skupa" fotografija je u kratkom periodu sakupila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading