PEŠIĆ DOBIJA NOVI-STARI POSAO?! Španci pišu - REALNO JE!

Autor:

Sport

30.12.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci su u seriji loših rezultata.

PEŠIĆ DOBIJA NOVI-STARI POSAO?! Španci pišu - REALNO JE!

Foto: Starsport

Trener Barselone, legendarni Rođer Grimau se nalazi u nezavidnoj poziciji nakon teškog poraza od ekipe Monaka u poslednjem kolu Evrolige ove godine.

Barsa je u Kneževini delovala nesposobno da napravi bilo kakav preokret, a kamoli iznenađenje, pa su tako pali na treću poziciju na tabeli, što je alarmiralo upravni odbor kluba.

Kako prenose tamošnji mediji, klub razmatra više opcija o zameni španskog trenera, pa deluje da u slučaju nastavka loših rezultata može doći do otkaza.

Republika

Foto: Starsport

Đoan Penjaroja

Prema pisanju španskih medija, rešenja na poziciji trenera su dva, jedan je bivši trener Baskonije Đoana Penjaroja, a drugi selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić.

Čeka se epilog narednih mečeva u novoj godini, a sledi nam teško duplo kolo, gde će Barsa igrati "El Klasiko" sa Realom, a onda i meč sa Baskonijom.

Pešić je u Barseloni radio dva puta i to veoma uspešno. Prvi put od 2002. do 2004. godine, kada je sa Barsom uspeo da postane jedini trener koji je u jednoj sezoni osvojio sva tri moguća trofeja.

U Kataloniju se vratio 2018. i u klubu je bio do 2020. godine, kada je od njega mesto prvog trenera preuzeo Šarunas Jasikevičijus. Poznato je da je Pešić od 2021. selektor košarkaške reprezentacije Srbije sa kojom je nedavno osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili, a ukoliko dođe do poziva Barselone videćemo kako i da li će to uticati na naš nacionalni tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading