DONČIĆ LJUT ZBOG IZDAJE NJEGOVE ZVEZDE MERIDIANBET: Nejpir me najviše RAZOČARAO! Imao je privatnih problema?! Nas navijače to NE ZANIMA!

Autor: M. M.

Sport

29.12.2023

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštro!

DONČIĆ LJUT ZBOG IZDAJE NJEGOVE ZVEZDE MERIDIANBET: Nejpir me najviše RAZOČARAO! Imao je privatnih problema?! Nas navijače to NE ZANIMA!

Foto: Starsport

Američki plejmejker Šabaz Nejpir posle svega nekoliko meseci napustio je Crvenu zvezdu Meridianbet i vratio se u milanski Armani, pa je među navijačima crveno-belih izazvao nezadovoljstvo.

Skupo plaćeni košarkaš nije opravdao ni pedalj uloženog novca u njegov angažman, da bi već na startu povratničkog mandata na severu Italije odigrao neke zapežene role.

To, nesumljivo, i te kako ljuti navijače Crvene zvezde Meridianbet među kojima je Saša Dončić.

Otac jednog od najboljih košarkaša današnjice, Luke Dončića, otvorio je dušu u jednom podkastu i rekao sve što mu je na srcu.

Inače, Saša Dončić je bivši košarkaš crveno-belih i verni navijač kluba s Malog Kalemegdana, kao što je uostalom i vaspitao svog naslednika.

- Najviše sam razočaran Nejpirom. Odličan igrač, sve zna, dobro igra košarku, ali se ovde nije snašao. Povukao je sa sobom i Tobija pošto njemu treba dobar plejmejker. Nisu se ukomponovali i vidi se da kada Zvezda igra Nejpir, to je usporeno, ima neke težine... Videćemo sa novim igračem kako će to izgledati - rekao je Dončić misleći na Gilespija, pošto je Topić stigao nakon snimanja emisije.

Potom je nastavio još oštrije da kritikuje Amerikanca.

Foto: Starsport

RAZOČARAO: Nejpir

- Pričale su se bajke o Nejpiru, čujem da ima i privatne probleme, ali to nas ne bi trebalo da zanima. Nas zanima teren. Zvezda je imala i prošle godine u Evroligi dobijene utakmice, pa su ih izgubili. Ima dosta da se igra, tu je i novi trener - dodao je Saša Dončić, koji je rekao da mu je Zvezda ostavila najbolji utisak u AdmiralBet ABA ligi, ali da je Partizan pokazao više u Evroligi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading