SFEROPULOS VODI POJAČANJE U ATINU: Znate koliko sam ŽELEO TOPIĆA! Nikola progovorio o SARADNJI SA TEODOSIĆEM!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti sa novogodišnjeg koktela KK Crvena zvezda Meridianbet.

SFEROPULOS VODI POJAČANJE U ATINU: Znate koliko sam ŽELEO TOPIĆA! Nikola progovorio o SARADNJI SA TEODOSIĆEM!

Foto: Starsport

Nikola Topić vratio se u Crvenu zvezdu Meridiabet, a trener Joanis Sferopulos i mladi košarkaš govorili su tim povodom.

Grčki stručnjak je otkrio da je to bila upravo njegova želja. 

- Znate koliko sam želeo Nikolu Topića da dođe u tim. On je jako talentovan igrač, on će pomoći timu, mlad je i moći će da napreduje i da bude još bolji - rekao je Sferopulos. 

Topić putuje sa ekipom u Atinu na megdan Panatinaikosu 

- Videćemo da li će igrati. Neću da ga forsiram za prvi meč, treniraće i danas i sutra, ali da li će igrati sa Panatinaikosom, odluka će biti doneta pred sam meč. To je igrač na kojeg ja dosta računam - dodaje Sferopulos. 

Bile su potrebne promene u igračkom kadru. 

- Trebaju nam promene, da dodamo novoprispele igrače u roster, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu - kaže Grk, koji je potom upitan da li će biti još pojačanja:

- Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun roster, sada treba da nađemo hemiju. I mislim da smo kako treba.

Plejmejker Nikola Topić dao je prvu izjavu po povratku na Mali Kalemegdan.

- Drago mi je što sam se vratio, drago mi je što sam ovde. Danas sam odradio prvi trening sa njima i svi momci su odlični. Maksimalno su mi pomogli da se što pre priviknem i putovaću sa njima u Atinu, ali ne znam da li ću igrati tamo. To ćemo još da vidimo. Srećan sam i zadovoljan sam što sam ovde - rekao je Topić i otkrio kada su počeli kontakti oko njegovog povratka:

- Mi smo imali kontakte još pre mesec dana da se vratim, a ja sam hteo da odradim tu polusezonu u Megi, pa onda da vidimo. Otvorila se dobra situacija, nisam mogao da odbijem.

Na Kališu se nadaju da će mnogo naučiti od legendarnog Miloša Teodosića.

- Znači mi što ću igrati sa njim. Nismo stigli puno da pričamo, ali pričaćemo. Sigurno da sam ojačao u Megi, jedna utakmica nedeljno, mnogo sam trenirao i to mi je mnogo pomoglo - zaključio je Topić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading