DILEME VIŠE NEMA: Supertalentovani NIKOLA TOPIĆ SE VRATIO u redove Zvezde Meridianbet!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje na poziciji plejmejkera.

DILEME VIŠE NEMA: Supertalentovani NIKOLA TOPIĆ SE VRATIO u redove Zvezde Meridianbet!

Foto: prinskrin

Ono što se danima kuvalo i najavljivalo, konačno je dobilo svoj epilog. Supertalentovani srpski košarkaš Nikola Topić vratio se u redove Crvene zvezde Meridianbet.

On je prethodni period proveo na pozajmici u Megi iz redova crveno-belih, a njegov menadžer Miško Ražnatović večeras je saopštio da je mladi Topić ponovo na Malom Kalemegdanu.

- S obzirom na to da ulazimo u celu novu godinu, ovo bi se možda moglo označiti kao fotografija meseca. Misija ostvarena! Nikola Topić je spreman za igru u Evroligi. Sjajan završetak godine - napisao je Ražnatović.

Inače, Nikola Topić se zajedno sa ostalim košarkašima Zvezde Meridianbet pojavio na novogodišnjem koktelu, koji je klub upriličio u jednom prestoničkom hotelu.

Topić je za Megu na 13 utakmica regionalnog prvenstva u proseku beležio 18,6 poena, 6,9 asistencija i 3,7 skokova po utakmici.

Uskoro će ga Crvena zvezda Meridianbet i zvanično predstaviti, a on će putovati sa ekipom u Atinu, gde će crveno-beli u četvrtak od 20.15 gostovati Panatinaikosu u 17. kolu Evrolige. 

Trener Zvezde Meridianbet Janis Sferopulos je nakon pobede protiv Splita u 13. kolu AdmiralBet ABA lige najavio da će crveno-beli potražiti rešenje na poziciji plejmejkera, jer je klub napustio Šabaz Nejpir, koji se preselio u milanski Armani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading