OHO, HO, ZVEZDA MERIDIANBET OBELEŽAVA NOVU GODINU: Stigao Topić! Čović govorio o izazovima!

Autor: M. M.

Sport

26.12.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznično raspoloženje.

OHO, HO, ZVEZDA MERIDIANBET OBELEŽAVA NOVU GODINU: Stigao Topić! Čović govorio o izazovima!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras u jednom prestoničkom hotelu obeležavaju novogodišnji koktel, kojim ispraćaju prvi deo sezone i uspešnu 2023. godinu.

Foto: Starsport

Nedović

Ono što je privuklo pažnju okupljenih jeste dolazak mladog Nikole Topića, aktuelnog košarkaša Mege, koji igra na pozajmici iz crveno-belih. On se i definitivno vraća na Kali Kalemegdan, što je potvrdio njegov menadžer Miško Ražnatović.

 

 

Dakle, ono što se prethodnih dana šuškalo, konačno je dobilo epilog, pa su crveno-beli u svoje redove vratili supertalentovanog košarkaša.

Foto: Starsport

Sferopulos i Slavnić

Osim košarkaša i klupskih funkcionera, bili su prisutne i klupske legende, sponzori, mediji...

Okupljenima se najpre obratio kapiten Branko Lazić.

- Zadovoljstvo mi je sto vas ima u velikom broji ma tradicionalnom novogodišnjem koktelu. Imali smo velikih pobeda i neočekivanih poraza. Došli smo do dva trofeja, tokom leta smo imali dosta promena. Sigiran sam da iz vašu podršku možemo da stignemo do svih ciljeva - istakao je Lazić i dao reč predsedniku Čoviću:

Foto: Starsport

Topić

- Bila je ovo uspešna godina puna izazova. Želim Nikoli da bude uspešan kao i do sada. Pojačali smo upravni od or zbog svih izazova koji nas čekaju. Sva su nam takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo. Teško je kada gubimo, mnogo se radujemo kada pobeđujemo, Ali to je sport I Crvena zvezda.

Nekoliko reči rekao je i trener Sferopulos.

- Želim da pozdravim sve prijatelje, članove kluba, sponzore i ostale. Želim puno zdravlja i svega što ide uz to, a naravno i uspeh našeg kluba. Veoma sam ponosan što sam trener Zvezde i što pripadam ovoj porodici - rekao je grčki stručak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading