OVO JE ČEKALA CELA NACIJA! Pešić OTKRIO da li će Jokić igrati za Srbiju u Parizu!

Autor:

Sport

23.12.2023

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srebrnih "orlova" govorio o raznim košarkaškim temama.

OVO JE ČEKALA CELA NACIJA! Pešić OTKRIO da li će Jokić igrati za Srbiju u Parizu!

Foto: Starsport

Svetislav Pešić i Nikola Jokić

Gostujući u jutarnjem programu na RTS, iskusni stručnjak se dotakao i teme oko Olimpijskih igara u Parizu.

Poput centra Denvera, ni selektor "orlova" nije previše želeo da priča oko toga da li će najbolji igrač NBA šampiona nastupiti tokom leta za naš nacionalni tim u "gradu svetlosti".

I jedan i drugi smatraju da je još uvek prerano da bi se o tome razgovaralo.

- Otprilike znamo protiv koga ćemo u Parizu da igramo, a sa kim ćemo mi da igramo, sa kojim igračima, to je naravno prerano. Ono što je tačno je da smo mi sada u ove dve godine, otkad sam ja selektor i trener reprezentacije, ipak uspostavili jedan sistem kad je u pitanju reprezentacija - rekao je Svetislav Pešić u intervjuu za RTS.

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Svetislav Pešić

Ipak, Kari Pešić ne sumnja u Jokićevu želju da nastupi na Olimpijskim igrama za nacionalni tim, posle propuštenog Mundobasketa u Manili.

- Dobra je stvar da definitivno imamo ekipu i igrače koji ne samo što žele da igraju za reprezentaciju, to se nikada nije postavljalo. Iako naravno u medijima se uvek postavlja pitanje zašto ovaj igra, zašto ovaj ne igra, pa ponekad su i navijači ljuti i na Jokića i na neke druge igrače. Međutim, treba razumeti da je sve to dosta teško zbog takvog sistema takmičenja gde je mnogo utakmica, dolazi do povrede, dolazi do mentalnog zamora, ja bih rekao - zaključio je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading