KAMPACO ODUŠEVIO DELIJE: Kada je izašao raspored, gledao sam KADA DOLAZIM u Beograd!

Autor:

Sport

19.12.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši plejmejker crveno-belih nije zaboravio ljubav delija.

KAMPACO ODUŠEVIO DELIJE: Kada je izašao raspored, gledao sam KADA DOLAZIM u Beograd!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 19.00 časova u Štark areni dočekuju ekipu Real Madrida u okviru 15. kola Evrolige.

Ovo će biti najemotivnija utakmica za bivšeg organizatora igre crveno-belih Fakunda Kampaca, koji je za nepunu sezonu ostavio dubok trag u timu sa Malog Kalemegdana.

- Mnogo sam srećan što sam ponovo ovde. Kada sam došao ovde u dresu Real Madrida, želeo sam da se podsetim svih lepih stvari, da vidim grad, ljudi su ovde bili veoma ljubazni prema meni. Sada sam u drugoj ekipi, igram protiv Crvene zvezde Meridianbet, biće čudno, ali želim da uživam u tome - rekao je Kampaco, pa dodao:

 Od kada je Evroliga krenula, guglao sam kada ću igrati ovde ponovo, jer se radujem utakmici. Znam sve iz ekipe. Igrače, nekadašnje saigrače, ljude iz stručnog štaba, biće čudno.

 

Šta će raditi večeras kako bi eventualno doneo pobedu Realu protiv Zvezde?

- Želim da donosim prave odluke, u Zvezdi igraju sa dosta samopouzdanja. Ne moram da kažem koliko su dobri u odbrani, moramo da igramo čvrsto, da donosimo prave odluke - zaključio je Fakundo Kampaco.

Prelepa scena viđena je pri istrčavanju na parket Arene, Faku se sreo sa bivšim saigračem Lukom Mitrovićem, a izgrlili su se uz osmehe.

 

 

Veliki prijatelji, ali večeras veliki rivali na terenu.

Ostaje nada da će Zvezda Meridianbet uspeti da savlada lidera Evrolige i aktuelnog šampiona Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading