ARMANI MOŽE I BEZ MIROTIĆA: Srpski reprezentativac NAJBOLJI u porazu Barselone!

Autor:

Sport

15.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Armani je uspeo da ostvari tesnu pobedu u gostima i pored svih izostanaka.

ARMANI MOŽE I BEZ MIROTIĆA: Srpski reprezentativac NAJBOLJI u porazu Barselone!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Armanija iz Milana savladali su Barseolnu na gostujućem terenu rezultatom 86:90 u 14. kolu Evrolige. I pored izostanaka igrača svetske klase kao što su Nikola Mirotić i Bili Beron, popularni "manekeni" su uspeli da prekinu seriju od tri poraza u najjačem evropskom takmičenju. 

Armani je silovito otvorio meč i ubrzo ostvario veću prednost. Vojtman i Meli dominirali su na početku duela, da bi im se u nastavku utakmice priključio standardno dobri Šilds. Posle deset minuta, na semaforu je stajalo 29:19 u korist tima Etorea Mesine.

Druga četvrtina je bila sva u znaku Šildsa. Rastrčani košarkaš Armanija je sa dve trojke odveo svoj tim na odmor sa vrlo dobrim rezultatom 40:51. 

U trećoj četvrtini se igralo koš sa koš, a Italijani su uspevali da održe svoju prednost zahvaljujući raspoloženom Devonu Holu koji je na meču postigao 21 poen. 

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Kalinić u dresu Barselone

Pokušao je srpski reprezentativac Nikola Kalinić da vrati svoju ekipu u egal. U poslednjoj deonici je postigao čak 12 od svojih 17 poena, ali su njegovi koševi bili dovoljni samo da ublaže poraz Barselone. 

Španski tim se sada nalazi na drugom mestu Evrolige sa deset pobeda u 14 mečeva. Večerašnji gost, Armani, ostvario je tek peti trijumf u Evropi i nalazi se na udaljenom 15. mestu. Moguće je da ova utakmica može predstavljati prekretnicu za tim Etorea Mesine. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading