TRENER ALBE RAZOČARAN! Gonzales OBJASNIO razloge DEBAKLA!

Autor:

Sport

14.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački tim ubedljivo poražen u 14. kolu Evrolige na gostovanju Zvezdi Meridianbet.

TRENER ALBE RAZOČARAN! Gonzales OBJASNIO razloge DEBAKLA!

Foto: Starsport

Posle teškog gostovanja za Albu i ubedljivog poraza od Crvene zvezde Meridianbet, trener nemačkog tima Izrael Gonzales je na konferenciji za medije istakao kako smatra da će njegovim momcima trebati vremena da se uklope po izlasku iz povreda.

Zvezda Meridianbet je fenomenalno delovala u utakmici 14. kola Evrolige protiv ekipe Albe i slavila rezultatom 85:71, prekinuvši niz od dva poraza.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac zaustavlja Luisa Olindea

- Imali smo loš ritam, nismo trčali kontranapade, nismo reagovali u toku igre. Ničije lopte su bile njihove. Imali su 18 ofanzivnih skokova. Četiri igrača nam dolaze iz povrede, ali moramo da uhvatimo ritam, večeras nije bilo načina da ostanemo u igri - rekao je Gonzales.

Sledeću utakmicu Crvena zvezda Meridianbet igra u AdmiralBet ABA ligi protiv ekipe Studentski centar Derbi, dok će naredni meč u Evroligi imati u "duplom kolu" protiv Real Madrida kod kuće 19. decembra, odnosno, dva dana kasnije u sudaru sa Makabijem u hali "Aleksandar Nikolić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading