MONSTRUOZNA PARTIJA SRPSKOG CENTRA: Nikola Milutinov imao nestvaran dabl-dabl! Petrušev još čeka na DEBI!

Autor:

Sport

11.12.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac bio je najbolji igrač u pobedi Olimpijakosa.

MONSTRUOZNA PARTIJA SRPSKOG CENTRA: Nikola Milutinov imao nestvaran dabl-dabl! Petrušev još čeka na DEBI!

Foto: Starsport

Košarkaš Olimpijakosa, Nikola MIlutinov, predvodio je svoj tim do pobede nad Kardicasom (54:83). Srpski reprezentativac pružio je  partiju kakva se retko viđa sa učinkom 21 poen i čak 21 skok!

Iako je u pitanju poslednjeplasirana ekipa grčkog šampionata, Nikola od početka sezone pruža partije kakve je teško zamisliti. 

Bivši igrač CSKA je za samo 25 minuta na parketu poslao 13 šuteva iz igre, a pogodio osam. Izveo je i sedam bacanja, ubacio pet. Uhvatio je čak devet skokova u napadu, 12 u odbrani, ubeležio i po dve blokade i asistencije, iznudio osam faulova za indeks 39!

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov prilikom zakucavanja

Ono što navijače iz Srbije može da raduje jeste činjenica da Milutinov polako pokazuje kako bi mogao biti udarna igla sastava Jorgosa Barcokasa u novom pohodu na titulu prvaka Grčke i Evrope.

Nažalost, u sastavu Olimpijakosa nije bio Filip Petrušev koji i dalje čeka na debi za atinske crveno-bele u prvenstvu. Ovakva odluka trenera Barcokasa najverovatnije je vezana za dozvoljeni broj stranaca u jednoj ekipi u prvenstvu. Svakako treba očekivati da nekadašnji centar Crvene zvezde Meridianbet dobije šansu u najskorijem roku.

Predvođen bivšim centrom Partizana i CSKA, Olimpijakos je došao do devetog trijumfa i nastavio da prati do sada nepogrešivi Panatinaikos. Kardicas je ostao na dnu sa samo jednim trijumfom.

Olimpijakos u petak čekaju obaveze u Evroligi. Prošlogodišnji finalista dočekaće na svom terenu Valensiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading