EVO KADA SE PUŠTAJU U PRODAJU KARTE ZA ALBU I REAL MADRID! Mogu li crveno-beli da se vrate u igru za plasman u TOP 8?

Autor:

Sport

10.12.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključne bitke očekuju crveno-bele

EVO KADA SE PUŠTAJU U PRODAJU KARTE ZA ALBU I REAL MADRID! Mogu li crveno-beli da se vrate u igru za plasman u TOP 8?

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda Meridianbet se posle neuspešne turneje u Španiji vraća u regionalnu AdmiralBet ABA ligu gde će sutra odmeriti snage sa Megom. Ipak, navijačima su u glavi propuštene šanse za pobedama u Valensiji, odnosno Baskoniji gde je tim Janisa Sferopulosa poražen u dve neizvesne završnice. S toga, navijači će imati priliku da svoje miljenike poguraju do veoma važnih pobeda u Evroligi na sledeća dva duela koje Zvezda Meridianbet igra kod kuće - protiv Albe i Real Madrida.

Klub sa Malog Kalemegdana je objavio kada će pustiti karte u prodaju za dva pomenuta meča.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Duel Nedovića i Marinkovića

 

- KK Crvena zvezda Meridanbet naredne dve utakmicu u Evroligi igra kao domaćin u četvrtak 14. decembra od 19 časova protiv ekipe ALBE u Beogradskoj Areni, kao i protiv Reala 5 dana kasnije 19.12.2023. godine.

Nakon ova dva duela crveno-beli će odigrati 21.12. nominalno kao “gosti“ protiv Makabiju u paznoj hali Aleksandar Nikolić.

Karte za utakmicu sa nemačkim timom kao i aktuelnim prvakom Evrolige i liderom na tabeli biće puštene u prodaji u ponedeljak od 10 časova, a prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima našeg partnera Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

Dođite, pružite podršku i pomozite crveno belima da dođu do važnih bodova, jer nas očekuje još veliki broj utakmica u takmičenju koje se završava tek u aprilu! - stoji u saopštenju crveno-belih.

Cene karata su sledeće:

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Cene karata

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading