LUDNICA U ŠPANIJI U REŽIJI BARSELONE I SARAGOSE! Doskorašnji član AdmiralBet ABA lige PRESUDIO Kataloncima! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.12.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularna završnica u Spaniji

LUDNICA U ŠPANIJI U REŽIJI BARSELONE I SARAGOSE! Doskorašnji član AdmiralBet ABA lige PRESUDIO Kataloncima! (VIDEO)

Foto: Budućnost VOLI/Filip Roganović

Fakundo Kampaco

Kakav spektakl su nam priredili Saragosa i Barselona! Domaći tim je uspeo da sruši Evroligaša na senzacionalan način pogotkom bivšeg igrača, između ostalih, podgoričke Budućnosti Tre-Bel Hejnsa.

Znate ono kada poželite da nešto nikad ne prestane - e, pa to su definitivno poslednjih 30 sekundi ove utakmice. Nije moglo ni da se nasluti na koju stranu će otići meč, a verovatno su svi očekivali i dodatnih pet minuta zabave. 

Sprski internacionalac Dejan Kravić je pogodio jedno slobodno bacanje, ali je drugo promašio, pa je Saragosa imala +3 u odnosu na Katalonce. Usledio je napad Barselone, Laprovitola je imao otvoren put ka košu, verovatno i isplanirano od strane Porfirija Fisaka, šefa stručnog štaba domaćina, ali ne! Argentinac se u poslednjem momentu odlučio za dodavanje ka Džabariju Parkeru koji je ostao usamljen u korneru i, naravno, kaznio odbranu Saragose trojkom.

 

 

Tada su svi već bili sigurni da nas očekuju dodatnih pet minuta, najmanje. Ipak, nije tako mislio Tre-Bel Hejns. Kanadski reprezentativac je primio loptu, krenuo ka košu i uspeo da je položi za delirijum na tribinama.

 

 

Za Barselonu je na ovom meču 23 poena postigao pomenuti Parker, a pratio ga je Niko Laprovitola sa dva manje uz devet asistencija. Nestvarni Bel-Hejns je pored toga što je bio junak imao i dabl-dabl od 19 poena i 13 podeljenih lopti saigračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading