SLAVNI TRENER U ČUDU ZBOG PARTIZANA! Ne mogu da VERUJEM!

Autor:

Sport

09.12.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni srpski stručnjak Vlade Đurović nije mogao da poveruje kako je Partizan "okrenuo" Armani.

SLAVNI TRENER U ČUDU ZBOG PARTIZANA! Ne mogu da VERUJEM!

Foto: Starsport

Crno-beli su do sedme pobede u 13 mečeva došli spektakularnim preokretom, pošto su do poluvremena imali i 15 koševa zaostatka za klubom iz Milana.

- Publika je nosila Partizan i ja na kraju ovo ne mogu da objasnim. Gledao sam kod prijatelja, do 15 razlike za Milano i otišao sam. Kad sam došao kući, osam razlike za Partizan. Ništa mi nije bilo jasno! - rekao je Đurović.

Priznaje iskusni stručnjak da je bio šokiran zatečenim rezultatom:

Foto: youtube.com/HappyTV

Vlade Đurović

- Nije mi jasno kako je neko napravio seriju 31:4. 'Ajde napravi to protiv Albe, Derbija ili Mornara? Ni tad nije lako. Svaka čast kako su to napravili. U izvanrednoj su poziciji da dobro nastave. Ali, Partizan mora da napravi brejk, nije ovo dovoljno, ima puno timova sa sedam pobeda i moraju da naprave brejk. Apostrofirao bih i povredu Avramovića, to je loše za Partizan, možda i za reprezentaciju, a naročito za njega. Ovo je trebalo da bude njegova sezona, povređivao se i vraćao i na kraju ovakav lom noge je užas. Ovo je trebalo da bude njegova godina jer je sazreo i ovo mu se desilo...

Posebne reči hvale imao je za Bruna Kabokla, koji se odlično snašao otkako je obukao crno-beli dres.

- Meni se odmah dopao, dao je odmah tri trojke protiv Bajerna, vidim da ima "dobru glavu". Brazilac je, mora da bude namazan u igri, a još nema to samopouzdanje jer se još nije dokazao, dok ima u timu igrača koji imaju veći renome od njega. Polako dolazi sebi, to je odličan potez Partizana što ga je doveo - istakao je Đurović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading