JOVIĆU NIJE PRIJATNO PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Iskusni plej staje na crtu bivšem klubu

Autor:

Sport

06.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima mnogo emocija, naveo je nekadašnji košarkaš crveno-belih.

JOVIĆU NIJE PRIJATNO PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Iskusni plej staje na crtu bivšem klubu

Foto: Euroleague.net

Na večerašnjem duelu između Crvene zvezde Meridianbet i Valensije (20.30) crveno-bele će na terenu u Španiji sačekati dobro poznato lice. Stefan Jović, koji je nosio dres kluba sa malog Kalemegdana između 2014. i 2017. godine, večeras će za ekipu iz Španije odigrati partiju protiv svog bivšeg kluba. Reprezentativac Srbije nije mogao da ne pokaže emocije prema timu sa kojim se domogao plej-of faze najeltinijeg evropskog takmičenja.

- Nije mi prijatno, ima mnogo emocija. Mnogo poznatih lica, bivših saigrača, prijatelja. Specijalan momenat za mene. Trudiću se da se to ostavim po strani i da što bolji budem na raspolaganju svom timu. Znaju oni mene, znam ja njih. Večeras smo protivnici, a posle prijatelji kao i svih ovih godina - poručio je Jović sa velikim respektom prema beogradskim crveno-belima.

Foto: Starsport

Stefan Jović u crveno-belom dresu

Valensija se nalazi u lošoj formi, čak pet vezanih poraza u Evroligi izbacilo je ekipu srpskog plejmejkera iz koloseka. Španci su delovali na početku sezone kao potencijalno najveće izenađenje u Evropi, ali se nakon poraza od Armanija ceo momentum okrenuo protiv bivšeg šampiona Evrokupa.

- Nije dobar momenat za nas. Imali smo i težak raspored, u sedam dana imali smo pet evroligaških mečeva, uz mnoštvo sitnih povreda. Virus je prošao kroz ceo tim. Sada smo zdravi i nadam se da ćemo se vratiti na pravi kolosek - istakao je Jović.

Od Crvene zvezde Meridianbet se očekuje tradicionalno dobar rezultat protiv Valensije. Španska ekipa u poslednje četiri godine ima samo jednu pobedu protiv crveno-belih. Trijumfom u večerašnjem susretu, Jović i ekipa bi se izjednačili sa timovima na plej-of pozicijama. Sa druge strane, Crvena zvezda Meridianbet bi slavljem mogla preokrenuti sezonu, nakon što je uspela da savlada Efes u Beogradu.

Meč će se odigrati uz prenos na televiziji Sport Klub 1, kao i na našem portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading