JOKIĆA MRZI DA SE ZAGREVA: Srpski centar se dosađivao i ZEVAO dok sve pršti oko njega! Zatim ubacio 39 poena!

Autor: M. M.

Sport

27.11.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poseban tip.

JOKIĆA MRZI DA SE ZAGREVA: Srpski centar se dosađivao i ZEVAO dok sve pršti oko njega! Zatim ubacio 39 poena!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Sjajnu partiju odigrao je Nikola Jokić u poslednjoj utakmici njegovih Denver Nagetsa, koji su slavili na domaćem terenu protiv San Antonio Sparsa rezultatom 132:120.

Još jednom je dvostuki MVP NBA lige predvodio aktulnog prvaka do pobede, ali je ovog puta možda i više pažnje izazvao trenutak snimljen pre početka utakmice, odnosno tokom zagrevanja.

Jokić potpuno opušteno kao u dnevnoj sobi uoči popodnevne dremke, dok oko njega sve pršti. Dok su igrači obe ekipe trčkarali i šutirali, Jokić je stajao bliže centru, bezvoljno gledao okolo i u jednom trenutku počeo da zeva.

 

 

Neki bi pomislili da to neće biti njegovo veče na parketu, ali bi se grdno prevarili. Zašto? Jokić je utakmicu završio sa 39 poena, 11 skokova i devet asistenija, uz šut 17/29!

Srpski košarka je ove sezone samo nastavio da melje kao i prethodnih godina, te je trenutno na proseku od 28.8 poena, 13.4 skokova i 8.9 asistencija po utakmici. Sedmi je strelac, prvi skakač i četvrti asistent NBA lige u ovom trenutku.

Njegov Denver naredno kolo, u noći između ponedeljka i utorka od 4.30, ide u goste Los Anđeles Klipersima. Nagetsi su trenutno četvrti tim Zapadne konferencije u najjačoj ligi sveta sa bilansom od 11 pobeda i šest neuspeha. Tim iz "grada anđela" nalazi se na 11 poziciji sa učinkom od 7-8. Lider je Minesota sa 12-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading