NIKOLA JOVIĆ OSTAJE U AMERICI: Srpski centar još ima šanse da se nametne u NBA ligi

Autor:

Sport

24.11.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitsi odbili da trejduju našeg košarkaša u Čikago, imaju drugačije planove za njega.

NIKOLA JOVIĆ OSTAJE U AMERICI: Srpski centar još ima šanse da se nametne u NBA ligi

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Nikola Jović ostaje u Majamiju. Bilo je glasina da bi srpski centar mogao da promeni sredinu, pa čak i da se vrati u Evropu, ali nakon sjajnih igara u dresu reprezentacije klub sa Floride rešio da ga zadrži. Istina, odigrao je Srbin od početka NBA sezone samo dva meča u NBA ligi, pa ga je trener Erik Spolstra prebacio u njihov tim u razvojnoj ligi, ali bi na isti način ako se dokaže mogao i da se vrati.

Na ovaj način je otklonjena i mogućnost da Jović ode u Čikago utrejdu za Zeka Lavina. Majami Herald prenosi da Hitsi neće biti aktivni na tržištu. Razlog je što Bulsi za Kanađanina traže Tajlera Hiroa. Odmah je radila matematika i na Floridi su zaključili da bi u budućnost imali problema sa probijanjem "salari kepa".

Inače, Nikola Jović je u debiju za Siju Fols Skajfors u razvojnoj ligi postigao 26 poena. to je oduševilo asa kakav je Džimi Batler, koji je odleteo sa Floride u Viskonsin kako bi gledao prvi meč našeg košarkaša.

Morao sam da vidim mog dečaka. Veliki sam njegov fan. Mislim da će mnogo pomoći ovoj franšizi, kada ja budem otišao. To je moj tip, volim ga do smrti - rekao je Batler.

S druge strane, klubovi u Evropi će ipak nastaviti da prate Jovića u slučaju da on proceni da mu ne odgovara da igra samo u razvojnoj ligi, a pod uslovom da Majami ne bude želeo da ga vrati u prvi tim u doglednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading