DABL-DABL NEMANJE DANGUBIĆA: Bivši igrač večitih jedan od najboljih u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

21.11.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodio Peristeri do pobede.

DABL-DABL NEMANJE DANGUBIĆA: Bivši igrač večitih jedan od najboljih u Ligi šampiona!

Foto: KK Partizan

Nemanja Dangubić večeras je večeras sjajnu partiju u FIBA Ligi šampiona, pošto je predvodio svoj tim Peristeri do važne pobede u Mađarskoj protiv Sombatelja rezultatom 90:87. Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Meridianbet ostvario je dabl-dabl učinak sa 11 poena, 10 skokova i dve asistencije za 28 minuta na parketu.

Peristeri je počeo meč veoma dobro, a Dangubić je bio jedan od glavnih igrača u napadu svog tima. Sa 4/6 iz igre, 2/2 za tri poena, Dangubić je doprineo važnoj pobedi svog tima.

Pored Dangubića, na parketu se večeras našao i drugi srpski košarkaš Stefan Pot, ali u suprotnom taboru. On je za 20 minuta igre upisao tri poena, tri skoka i četiri asistencije.

Peristeri je većim delom meča imao ubedljivu prednost, čak +19 poena u trećoj četvrtini. Međutim, Mađari su se vratili u igru serijom 12:0 u poslednjoj deonici i ugrozili pobedu Peristerija. Ipak, gosti su se uspešno odbranili i sačuvali pobedu.

Posle četiri odigrana kola, Peristeri ima skor 2-2, dok je Sombatelj na 1-3. U ovoj grupi još uvek treba da se odigra meč između Le Man i Unikaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading