SEVALE PESNICE: Makljaža na SVE STRANE u Valjevu! INCIDENT na košarkaškoj utakmici!

Autor:

Sport

21.11.2023

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na utakmici kadeta.

SEVALE PESNICE: Makljaža na SVE STRANE u Valjevu! INCIDENT na košarkaškoj utakmici!

Foto: printscreen

Gradski derbi u Međuregionalnoj košarkaškoj ligi za kadete obeležio je nezapamćen skandal. Utakmica između Metalca i Radničkog iz Valjeva prekinuta je nakon opšte tuče koja je izbila na terenu.

Do incidenta, kako se saznaje, došlo je u poslednjem minutu prve četvrtine košarkaške utakmice, kada je petnaestogodišnji košarkaš Radničkog udario pesnicom u glavu svog vršnjaka iz redova Metalca. 

Nakon toga su se uključili i treneri ekipa, a potom su se sa tribina na parket spustili i roditelji mladih košarkaša od kojih su neki, po priči očevidaca, pokušavali da zaustave obračun, a neki su se i sami uključili u razmenu udaraca. 

 

 

Iako su sudije imale nameru da utakmica, nakon prekida zbog tuče, bude nastavljena, Radnički to nije želeo, a situacija je smirena tek po dolasku policije. 

O svemu je obavešeteno i tužilaštvo, koje će se o incident izjasniti nakon uvida u video-nadzor i nakon toga sledi kvalifikacija događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading