ODRŽAN KOLEGIJUM KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Imenovan Upravni odbor, pokrenuta NOVA INICIJATIVA!

Autor:

Sport

20.11.2023

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorilo se i o svakodnevnom funkcionisanju.

ODRŽAN KOLEGIJUM KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Imenovan Upravni odbor, pokrenuta NOVA INICIJATIVA!

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet obavestio je javnost da je u ponedeljak održao prvu sednicu novoformiranog Kolegijuma kluba.

Kolegijum KK Crvena zvezda Meridianbet formiran je na drugoj Skupštini kluba koja je održana 15.11.2023.godine u Beogradu. Kolegijum čine predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić i Živorad Vasić, kao i predsednik i dva potpredsednika Skupštine kluba - Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici kolegijuma potvrđen je i sastav novog Upravnog odbora koji će brojati 17 članova, a koji čine privrednici i veliki zvezdaši. Zasedanju su prisustvovali sledeći članovi:

Foto: KK Crvena zvezda

 

Takođe, na sednici Kolegijuma kluba pokrenuta je inicijativa oko formiranja Stručnog saveta KK Crvena zvezda Meridianbet, a u skladu sa novim statutom kluba. Na prvom sastanku Kolegijuma KK Crvena zvezda Meridianbet, koja je imala više tačaka dnevnog reda, razgovaralo se i o pitanjima važnim za svakodnevno funkcionisanje kluba. Sednica Upravnog odbora kluba održaće se u narednih deset dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - poručili su sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su, inače, večeras u devetom kolu AdmiralBetABA lige zaseli na lidersku poziciju, pošto su savladali barski Mornar rezultatom 95:75.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Miroslav CZ

20.11.2023 23:52

Covic konacno nasao pravu ekipu.Zvezdasi pravi!Drcelic napravio uo ZVEZDA JE PORODICA.Bravo