ODRŽANA SKUPŠTINA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda Meridianbet dobila novog predsednika i potpredsednika UO!

Autor:

Sport

15.11.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Crvena zvezda Meridianbet održao je u sredu 15.11.2023. godine drugu redovnu godišnju sednicu Skupštine kluba.

ODRŽANA SKUPŠTINA SRPSKOG ŠAMPIONA! Zvezda Meridianbet dobila novog predsednika i potpredsednika UO!

Foto: KK Crvena zvezda

Redovnoj sednici koja je održana u jednom beogradskom hotelu prisustvovalo je 42 od 57 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od sedam tačaka.

Pošto je usvojen zapisnik sa prethodne Skupštine, Predsednik kluba informisao je članove Skupštine o prečišćenom tekstu i izmenama Statuta. Takođe kooptirana su i dva nova člana u Skupštinu KK Crvena zvezda Meridianbet. Izmenama Statuta ukinuto je predsedništvo kluba, znatno veća ovlašćenja u radu imaće novi Upravni Odbor, i Kolegijum koji je osnovan i čine ga: Predsednik i potpredsednici Skupštine kao i Predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora.

Jednoglasno je potvrđen izbor novog predsednika i potpredsednka Upravnog Odbora. Kao što je klub i najavio u zvaničnom saopštenju nakon prethodne sednice Predsedništva kluba, te funkcije obavljaće ugledni privrednici, gospoda Željko Drčelić i Živorad Vasić.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

 

Mandat novog UO usaglašen je sa trajanjem mandata Skupštine i ostalih tela na tri godine.

Pod tačkom razno, predsednik kluba informisao je članove Skupštine o tekućim temama, finansijskim izveštajima, dnevnom poslovanju kluba, kadrovskim pitanjima vezanim za prvi tim, ali i rešenju velikog problema sa terminima u maloj sali Beogradske Arene koji je u sredu definitivno rešen.

Foto: KK Crvena zvezda

 

Tokom svog izlaganja izveštaja, predsednik kluba se zahvalio na ogromnoj pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije, gradu Beogradu i naslovnom sponzoru kompaniji Meridianbet, kao i kompaniji Telekom, jer bi bez njihove podrške, bez obzira na rekordan prihod od prodaje sezonskih i dnevnih karata, kao i od ugovora sa sponzorima svakodnevni rad kluba, praktično bio nemoguć!

KK Crvena zvezda Meridianbet

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading