SFEROPULOS PRED MORNAR: "NE SMEMO da ih potcenimo"

Autor:

Sport

19.11.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se "paklen" ritam utakmica.

SFEROPULOS PRED MORNAR: "NE SMEMO da ih potcenimo"

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos rekao je pred meč protiv Mornara u 8. kolu ABA lige da njegova ekipa ne sme i neće potceniti Barane.

- Očekuje nas važna utakmica u ponedeljak u AdmiralBetABA ligi. Želimo, i fokusirani smo samo na tu utakmicu, da odigramo solidnu odbranu i da izgledamo dobro u napadu. Mornar je opasan tim koji nikako ne smemo, i nećemo potceniti-  rekao je trener "crveno-belih".

Republika

Foto: Republika.rs

Dejan Davidovac

 

Pred utakmicu koja je zbog zauzetosti Arene na programu u ponedeljak od 20 časova u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić govorio je i košarkaš Dejan Davidovac.

- Imaćemo posle jednog vrlo napornog perioda malo više vremena da se osvežimo i pripremimo za narednu nedelju. Prva naredna utakmica je najvažnija, a to je utakmica protiv Mornara. To je tim sa odličnim šuterima, nećemo svakako potceniti tu ekipu i odigraćemo maksimalno sa željom da dođemo do pobede -rekao je Davidovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading