KONAČNO SE I TO DOGODILO: Real Madrid PORAŽEN nakon 19 pobeda U NIZU!

Autor:

Sport

19.11.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispustili su +21 izabranici Ćusa Matea.

KONAČNO SE I TO DOGODILO: Real  Madrid PORAŽEN nakon 19 pobeda U NIZU!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Reala doživeli su prvi poraz u sezoni pošto su u meču 10. kola španske ACB lige poraženi kod kuće od Unikahe rezultatom 93:99.

Računajući Superkup (dve), špansko prvenstvo (devet) i Evroligu (osam) Real je imao čak 19 pobeda u nizu na startu sezone.

Izabranici Ćus Matea su potpuno neočekivano izgubili od gostiju iz Malage pošto su u jednom trenutku vodili čak 21 razlike.

 

 

Usledio je veliki preokret i iznenađujuća pobeda gostiju. Najzaslužniji za pobedu Unikahe bio je Dejvid Kraviš sa 23 poena. Kam Tejlor ga je pratio sa 19 poena, a Tajler Kalinoski je dodao 11.

Fakundo Kampaco je bio najefikasniji kod Reala sa 18 poena, a dvocifreni su bili i Mario Hezonja sa 14, Serhio Rodriges sa 11 i Džanan Musa sa 10.

"Kraljevski klub" je meč odigrao bez Geršona Jabuselea koji će zbog povrede kolena pauzirati najmanje četiri meseca.

Real je i dalje lider ACB lige sa skorom 9-1, dok je Unikaha sad druga sa skorom 7-3 ili i utakmicom više od Barselone i Valensije koje imaju skor 7-2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading