KABOKLO U PARTIZANU, TO JE KRAĐA: Hrvat opleo po crno-belima zbog Brazilca

Autor:

Sport

15.11.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIBA je dozvolom da on igra ponizila sve koji nemaju taj novac koji imaju evroligaši, poručio je Neven Spahija.

KABOKLO U PARTIZANU, TO JE KRAĐA: Hrvat opleo po crno-belima zbog Brazilca

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Bruno Kaboklo

Košarkaši Partizana gostovaće večeras Bajernu u osmom kolu Evrolige, a priliku da debituje u takmičenju u Minhenu imaće i Bruno Kaboklo. Brazilski centar stigao je među crno-bele posle mnogo peripetija prilikom transfera iz Venecije koja nije htela da ga pusti bez obeštećenja, ali je na kraju FIBA stala ns stranu srpskog tima i centar je dobio ispisnicu iz Italije i potpisao dvogodišnji ugovor.

Međutim, taj transfer raszbesneo Italijane, ali i trenera Venecije Nevena Spahiju koji se prvi put oglasio od odlasku Brazilca. On nije birao reči u napadu na Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Neven Spahija

- Mi moramo da radimo dvostruko više na skautingu, moramo biti dvostruko brži od evroligaša. I to smo u slučaju Kabokla i napravili, uložili smo mnogo truda da ga dovedemo, jer nam baš takav igrač treba. Uostalom za njega smo i platili obeštećenje Ulmu. Govorio sam već da je Kaboklo krađa prelaznog roka, jer sam bio svestan da je reč o evropskoj klasi. I šta sad to znači? Mi potpišemo igrača za novac koji možemo priuštiti i onda ga ne možemo zadržati, ako se pojavi neko bogatiji? Zašto se uopšte potpisuju ugovori - zagrmeo je Spahija, pa opleo i po samom košarkašu:

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

- Očigledno je Bruno shvatio da je potpisao za manje novca, nego što je u stanju da dobije, nakon odličnih partija na Svetskom prvenstvu. FIBA je dozvolom da on igra za Partizan, ponizila sve nas koji radimo ispod radara, koji nemamo taj novac koji imaju evroligaši, jer budimo realni, kako da se jedna Venecija nosi sa proračunima Partizana Crvene zvezde Meridianbet, Barselone i Real Madrida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading