FENERBAHČE OPET U ARENI! Poznato da li će Gudurić DOĆI na megdan bivšem klubu!

Autor:

Sport

13.11.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet dočekuje turski tim u sedmom kolu Evrolige (utorak, 20.45).

FENERBAHČE OPET U ARENI! Poznato da li će Gudurić DOĆI na megdan bivšem klubu!

Foto: Starsport

Starsport

Reprezentativac Srbije Marko Gudurić propustio je prethodno gostovanje Partizanu, kao i još trojica košarkaša Fenerbahčea (Dešon Pjer, Nik Kalates, Sertadž Šanli).

Samo pet dana kasnije, izabranici Dimitrisa Itudisa ponovo će igrati u Beogradskoj areni, ali protiv Crvene zvezde Meridianbet, čiji je nekadašnji član bio upravo Gudurić.

Prema pisanju turskog portala "Trendbasket", Marko i iskusni plej Kalates, dolaze sa ostatkom ekipe u Beograd, gde će Fenerbahče odigrati dve utakmice u tri dana - u utorak sa Zvezdom Meridianbet, a u četvrtak im je rival Makabi Tel Aviv.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Kako prenose tamošnji mediji, nije potvrđeno da li će Gudurić i Nik će biti uz ekipu u prestonici Srbije, ali još nije potvrđeno da li će i koliko igrati protiv pulena Janisa Sferopulosa. Izvesno je samo da Fener neće moći i dalje da računa na Pjera, Šanlija i Metečana Birsena.

Crvena zvezda Meridianbet će nakon tesnog poraza od Barselone u Blaugrani, protiv Fenerbahčea tražiti treću pobedu ove sezone u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading