MAJK TOBI UŽASNUT ZBOG DEŠAVANJA PRE MEČA U ZADRU: Želim svima brz oporavak! Nasilju nije mesto u sportu!

Autor:

Sport

12.11.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenački reprezentativac bio je među najzapaženijima u pobedi crveno-belih.

MAJK TOBI UŽASNUT ZBOG DEŠAVANJA PRE MEČA U ZADRU: Želim svima brz oporavak! Nasilju nije mesto u sportu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je pobedom nad Zadrom u dvorani "Krešimir Ćosić" upisala peti trijumf u regionalnom takmičenju i nastavila trku sa Partizanom i Budućnosti.

Presudna je bila treća četvrtina, u kojoj su izabranici Janisa Sferopulosa furioznom serijom stigli i do 19 koševa razlike, pa su rutinski priveli meč kraju.

- Mislim da na početku nismo izašli onako kako smo želeli, ali smo na startu drugog igrali dosta bolje defanzivno, što je bio ključ svega. Nismo baš bili dobro konektovani i povezani tokom prvog poluvremena, ali je to potom kliknulo. Nismo ni završili kako smo hteli, pali smo u poslednjih par minuta, ali pobeda je pobeda, ispred nas je dugačka nedelja. Treba nam momentum za meč sa Fenerbahčeom - rekao je centar Zvezde Meridianbet, Majk Tobi.

Foto: Starsport

 

Nekadašnji as Barselone je obavešten šta se desilo sa povređenima juče i odmah je osudio nasilje i poželeo oporavak povređenima.

- Da, naravno, podržavamo svoje ljude. Ono što se desilo nema mesta, posebno to nasilje, to nikako ne podržavam, želim brz oporavak svima. Za mene je emotivno bilo važno da pronađem ritam. Moram možda malo više da "vrištim". Moraću da ostavim i brkove.

Imao je Majk Tobi novu frizuru pred duel sa bivšim klubom u prošlom kolu Evrolige, pa se osvrnuo da li je to namerno uradio:

- Ne, ne, ne! Samo sam imao malo više vremena, već neko vreme sam hteo da odem kod frizera, tri meseca skoro, zato sam otišao tamo - kaže slovenački reprezentativac.

Ekipi je neophodan predah, međutim, vremena za to nema mnogo.

- Da, da, posle ovakve nedelje, treba malo da se oporavimo, sada igramo na svaka dva dana. Teško je, posebno u Evroligi. U Barsi je bilo teško, sada idu dva sjajna protivnika. Videćemo bolje da se odmorimo.

Prema njegovim rečima, Zvezdi Meridianbet je neophodan bolji start. 

- Mislim da imamo bolja druga poluvremena nego prva. Moramo da krećemo bolje. Često se vraćamo u igru, ali ne treba stalno da se "iskopavamo" iz rupe - istakao je Majk Tobić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading