NI DULE, NI DEJO! Proslavljeni Hrvat MENJA Mijovića u Budućnosti!

Autor:

Sport

13.11.2023

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je bio bez angažmana.

NI DULE, NI DEJO! Proslavljeni Hrvat MENJA Mijovića u Budućnosti!

Foto: Starsport

Duško Vujošević i Dejan Radonjić

Košarkaši Budućnosti pobedili su Spli u sedmom kolu AdmiralBet ABA lige rezultatom 72:58, a na klupi "plavih" je kao privremeno rešenje sedeo Vladimir Martinović, pomoćnik doskorašnjeg trenera Petra Mijovića

Iskusni stručnjak je uprkos odličnim rezultatima na Jadranu prethodne nedelje dobio otkaz,usled loših izdanja crnogortskog kluba u Evrokupu.

Plavo-beli su u AdmiralBet ABA ligi i dalje na deobi prvog mesta sa Crvenom zvezdom Meridianbet, ali se u Evrokupu nisu proslavili na početku ove sezone pa su na skoru 2-4.

Republika

Foto: Starsport

Aco Petrović

Kao potencijalni kadnidati da ga naslede, pominjali su se legendarni treneri Zvezde Meridianbet i Partizana, Dejan Radonjić i Duško Vujošević, međutim, od toga izgleda neće biti ništa.

Naime, kako javljaju crnogorske "Vijesti", legendarni Aleksandar Petrović će biti zamena za Mijovića na klupi Budućnosti.

Čuveni Hrvat je do sada u regionalnom takmičenju vodio Zadar i Cedevita Olimpiju, a poslednji angažman Aca trica imao je tokom prethodne godine, kada je bio privremeni selektor Hrvatske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading