KAKAV SUNOVRAT: Bivši igrač Zvezde Meridianbet potpisao za japanskog drugoligaša!

Autor:

Sport

30.10.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadio je izborom novog kluba.

KAKAV SUNOVRAT: Bivši igrač Zvezde Meridianbet potpisao za japanskog drugoligaša!

Foto: Starsport

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Meridianbet, Džoni O'Brajan, ima novi klub! Svojevremeno veliko pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana nastupaće u drugoj ligi Japana!

Amerikanac je potpisao ugovor sa ekipom Ibaraki Robot i mnogi već smatraju da je najveće pojačanje u istoriji ovog kluba.

Podsetimo, Džoni je crveno-beli dres zadužio je u sezoni 2020/2021, ali se nije dugo zadržao u srpskoj prestonici.

Republika

Foto: Starsport

 

Inače, tridesetogodišnji O'Brajan je draftovan 2014. godine od strane Milvoki Baksa, a nastupao je i za Denver Nagetse i Šarlot Hornetse.

Posle epizode u NBA ligi došao je u Evropu, gde je branio boje Makabija, Lokomotive i Zvezde. Američki košarkaš je tokom boravka u Zvezdi Meridianbet ušao u sukob sa tadašnjim trenerom Dejanom Radonjićem, zbog čega je dobio suspenziju, a potom i ispisnicu iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Nastupao je u Južnoj Koreji, na Filipinima i Kini, a sada u još jednoj azijskoj zemlji pokušava da rehabilituje karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading