NIJE SAMO ZBOG POBEDE NAD PARTIZANOM! Trener Mege OBJASNIO zbog čega je PONOSAN!

Autor:

Sport

23.10.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi tim Beograđana priredio nezapamćenu senzaciju.

NIJE SAMO ZBOG POBEDE NAD PARTIZANOM! Trener Mege OBJASNIO zbog čega je PONOSAN!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Košarkaši Mege napravili su senzaciju 4. kola AdmiralBet ABA lige i savladali aktuelnog šampiona Partizan u rezultatom 88:86.

Marko Barać je nakon utakmice imao reči hvale za svoje igrače i istakao je šta ga najviše čini srećnim.

- Naravno da prvo želim da čestitam svojim igračima stvarno na sjajnom poslu. Oni su se pripremili za ovu utakmicu jako dobro, došli su sa puno koncentracije, puno energije, defanzivno ispunjavali svoje zadatke i davali puno više od toga u prvom poluvremenu i rezultat toga je što smo takav napadački tim kao što je Partizan sveli na 29 poena - počeo je Barać izlaganje i nastavio:

Republika

Foto: Starsport

 

- Naravno ono što su se pripremili u utakmici, insistirao to je da se ima u vidu da u kom god smeru da utakmica ode, ako se desi neka veća razlika za bilo koje od timova da se drži fokus 40 minuta, da će ovo biti takva utakmica, mi smo očekivali da će ovo biti utakmica na jednu, dve lopte kao što se i desilo na kraju. Eto moram da kažem da nam se možda i vratilo za neke malere u dosadašnjem delu prvenstva, odnosno prva dva kola i mislim da smo to negde svojim trudom i svojom hrabrošću večeras i zaslužili. Nastavljamo da radimo dalje, mi smo jako dobro pripremili za ovu utakmicu što mi uliva optimizam da ćemo nastaviti dalje sa dobrim igrama. Partizanu bih poželeo puno sreće u narednim utakmicama.

Napomenuo je šta ga čini ponosnim kao trenera:

- Pa kao trener sam najponosniji na to što su igrači slušali šta im pričam prethodnih dana. Jer ako sam nešto želeo to je da otvorim utakmicu na ovaj način. I ako sam nešto insistirao to je da ako se desi velika razlika i u slučajevima nekog priključka da se igra 40 minuta. Zaista 40 minuta. To je bila neka naša retorika i na klubu i u toku same utakmice. Da nije 32, da nije 34. I na kraju se ispostavilo da je ne samo taj 40. minut, ne samo da je poslednja sekunda nego možda i desetinka - istakao je Barać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading