OŠTRE REČI: KK Partizan NIJE tim za VELIKA DELA!

Autor:

Sport

23.10.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni trener udario po crno-belima.

OŠTRE REČI: KK Partizan NIJE tim za VELIKA DELA!

Foto: Starsport

Vlade Đurović smatra da izabranici Željka Obradovića, u ovom sastavu, ne mogu da naprave značajniji rezultat, te da je potrebno pojačavanje tima.

Analizirao je prekaljeni trener i igru pridošlice Frenka Kaminskog.

- Najbolja utakmica Kaminskog do sada, ali to nije dovoljno. On mora da bude bolji. Drugo, glup faul je napravio, ovu tehničku što je dobio. Izgubili su tesno, taj jedan poen je dosta odlučivao. Onda posle toga Panter uđe ranije u reket kada je Milutinov imao jedini promašaj sa penala i on posle pogodi. Eto, to su dva poena. Dva-tri faula bezveze, tamo odmah ispod koša nakon promašene lopte, a selekcija šuta u poslednja tri-četiri minuta je bila baš onako - rekao je Đurović, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

Vlade Đurović

 

To je osnova svake ekipe, dobar plejmejker i visok jedan igrač koji ne mora da bude Tavareš, ali može da bude Fal, Milutinov... Neko ko će da postigne 10 do 15 poena, ali ko će da uhvati 10-12 skokova i da preti da će lupiti neku bananu. U Partizanu jedino preti Smailagić, ali on igra kratko jer igra borbeno i sviraju mu faulove. Nije neko ime i stalno mu sviraju faulove. Mora Partizan da bude jači ispod koša, mora da se popravi. E sad, ja da učim šta treba da radi Željko Obradović koji je doktorirao košarku... Nego stvarno mislim da sa ovim timom teško može da se prave velika dela i da moraju da se dovode pojačanja - završio je Vlade Đurović za Arena sport.

Partizan očekuje utakmica sa Megom u AdmiralBet ABA ligi, a onda i dva večita derbija, prvo u Evroligi, pa u regionalnom šampionatu.

Ostaje da se vidi kako će odigrati izabranici Željka Obradovića i da li je vreme za "alarm".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading