HITNO OGLAŠAVANJE S MALOG KALEMEGDANA! Zvezda Meridianbet izdala SAOPŠTENJE o NAPADU na Srbe u Italiji!

Autor:

Sport

21.10.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli poraženi od Virtusa u Bolonji.

HITNO OGLAŠAVANJE S MALOG KALEMEGDANA! Zvezda Meridianbet izdala SAOPŠTENJE o NAPADU na Srbe u Italiji!

Foto: Starsport

Delije u Pioniru

Tokom dana pojavila se informacija da su četvorica navijača Crvene zvezde Meridianbet pretučena u petak u Bolonji, koji su došli da gledaju crveno-bele doputovavši iz Beograda, Nice i Beča.

Tim povodom oglasio se klub s Malog Kalemegdana i u zvaničnom saopštenju demantovao da se radi o navijačima srpskog šampiona:

- KK Crvena Zvezda Meridianbet primoran je da se oglasi, kako bi se definitivno prekinule sve spekulacije, slobodna tumačenja (pa i neistine) koje su od petka uveče iznete povodom napada na srpske studente u Bolonji u petak pre utakmice Evrolige Virtus – Crvena zvezda Meridianbet.

Organizovanog odlaska navijača Crvene zvezde u Bolonju nije bilo, niti je bilo ikakvog “navijačkog sukoba”!

Simpatizeri, koji studiraju u inostranstvu, njih četvorica, koji su napadnuti tokom petka, u sopstvenoj režiji su doputovali u Bolonju.

Klub je u kontaktu sa porodicama studenata, koji su nakon napada preventivno prebačeni u bolnicu, iz koje su odmah pušteni i osećaju se dobro - stoji u saopštenju KK Crvena zvezda Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading