NOVE INFORMACIJE: Evo KAKO je došlo do NAPADA na delije u Bolonji!

Autor:

Sport

21.10.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa huligana obračunala se sa navijačima Crvene zvezde Meridianbet.

NOVE INFORMACIJE: Evo KAKO je došlo do NAPADA na delije u Bolonji!

Foto: Starsport

Delije

Četiri navijača Crvene zvezde Meridianbet koji su u petak popodne prebijena u Bolonji i dalje se nalaze u lokalnoj bolnici. Jedan od četvorice navijača ima ozbiljne povrede glave, prelom ruke, a ostala trojica imaju lakše povrede po celom telu.

Mladići u dvadesetim godinama su došli na utakmicu iz Beograda, Nice i Beča. Kako nisu uspeli da nadju ulaznice, nekoliko sati pred meč su odlučili da utakmicu gledaju u iznajmljenom stanu nedaleko od hale Virtusa. Napad se dogodio kada su otišli do obližnje prodavnice po hranu i piće. Na sebi nisu imali vidljiva obeležja kluba a pretpostavljaju da je neko dojavio huliganskoj grupi da se nalaze unutra.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

 

Nakon desetak minuta u radnji, na ulici ih je sačekalo izmedju 30 i 40 huligana Rome koji su ih napali palicama, kaiševima pa čak i čekićima. Kako saznajemo u narednih minut-dva prošli su pravi masakr, a jednog prijatelja koji je odmah oboren udarcem u glavu štitili su telima kako ne bi došlo do tragičnog ishoda. Spasila je ih lokalna policija koja je naišla nakon čega su se napadači razbežali kako saznaje Sport Klub.

Nakon utakmice predstavnici Zvezde Meridianbet saznali su za incident, angažovali se i ponudili svaku pomoć povredjenim navijačima, a italijanska policija otvorila je istragu.

Podsetimo, U februaru ove godine se desio sukob navijača Rome i delija u kome je srpska navijačka grupa uspela da Italijanima otme zastavu jedne od najstarijih navijačkih grupa "Vučice" pod nazivom "Fedajn". Ta zastava je kasnije zapaljena na tribini tokom  utakmice MozzartBet Superlige protiv Čukaričkog, a povod za sukob je prijateljstvo navijača Rome sa huliganima Dinama iz Zagreba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading