ŠTA ĆE REĆI GROBARI, CRNI NIKOLA? Ljubimac navijača "ZARIO NOŽ" u srce Partizanu!

Autor:

Sport

20.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari se ne rade na taj način.

ŠTA ĆE REĆI GROBARI, CRNI NIKOLA? Ljubimac navijača "ZARIO NOŽ" u srce Partizanu!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Partizan u Pireju nakon produžetka rezultatom 98:94, a jedan od heroja pobede tima iz Atine bio je bivši centar crno-belih Nikola Milutinov.

Bivši ljubimac grobara je postigao 16 poena uz 7 skokova, bio je nepogrešiv sa linije penala, a definitivno je uz Larencakisa najviše pomogao izabranicima Jorgosa Barcokasa da ostvare važan trijumf.

Ono što grobare najviše boli u celoj situaciji je način na koji je Milutinov slavio svoje i dobre poteze svoje ekipe.

Besni su navijači Partizana gestikulacijama centra Olimpijakosa i slavljem, kako na terenu, tako i u svlačionici nakon meča.

 

 

Nikola je veliki profesionalac i to je svima jasno, radio je svoj posao najbolje što ume, kao što je to uvek slučaj, ali se grobari osećaju kao da im je "zario nož" u srce.

Sanjali su njegov povratak u voljeni klub, isti onaj u kom je stekao potpunu igračku afirmaciju i dobio priliku još kao golobradi osamnaestogodišnjak, ali to očigledno nije bilo realno.

Neće ovaj meč promeniti mišljenje navijača Partizana o Milotinovu, ali će svakako ostati tužni jer se osećaju kao da ih je izdao jedan od njih.

Crno-beli se okreću novim izazovima, već sledeće nedelje ih očekuju dva večita derbija protiv Crvene zvezde Meridianbet u AdmiralBet ABA i Evroligi, tako da porazi moraju da se zaboravljaju u hodu.

Što se Milutinova tiče, on će nastaviti da dominira za klub čije boje brani, a ostaje nada da će ostati zdrav i nastaviti da pruža ovakve i još bolje partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Вр.

20.10.2023 18:33

Лицемери. Отерали њега и Гагића као најгори центарски пар.