KAMINSKI PRETI MILUTINOVU: "Znam KAKO ću ga ZAUSTAVITI"!

Autor:

Sport

18.10.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samouveren je Frenk pred gostovanje Olimpijakosu.

KAMINSKI PRETI MILUTINOVU: "Znam KAKO ću ga ZAUSTAVITI"!

Foto: star sport

Došao je kao ogromno pojačanje na poziciji centra, ali za sada ni blizu nije opravdao poverenje Željka Obradovića.

Frenk Kaminski u prvim kolima Evrolige deluje izgubljeno, pre svega defanzivno, a sigurno će biti potreban određeni vremenski period da se uklopi u tim i shvati svoje zadatke.

Partizan je poražen u prvoj utakmici pred domaćom publikom od Barselone rezultatom 92:83, a vremena za tugu nema, jer je na programu duplo kolo, a već u četvrtak imaju priliku za popravni u Pireju.

Kaminski mora da zaustavi reprezentativca Srbije Nikolu Milutinova, kako bi se crno-beli nadali pobedi.

- Ne smemo da gledamo unazad, teško je izbrisati iz misli poraz od Barselone, ali moramo da krenemo dalje. Popravićemo stvari koje nismo dobro radili protiv Barse i usmeriti se na Olimpijakos, kako bi odigrali dobru utakmicu. Moramo da izvučemo najbolje iz meča sa Barselonom i da krenemo dalje. Fokusirani smo na Olimpijakos, ovo je velika utakmica za nas, moramo da se fokusiramo, rasčistimo misli i pokušamo da pobedimo - rekao je Kaminski.

Osvrnuo se na direktan duel sa Milutinovim.

Republika

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov

 

- Spreman sam. On je jako dobar igrač, dugo igra u Evropi, veliki je, snažan. Biće izazov za nas, ali mi imamo tri dobra centra i možemo da ga poremetimo. Biće zanimljiv duel - zaključio je Frenk Kaminski.

Partizan mora da "vadi fleke" iz Beograda na jednom od najtežih gostovanja.

Igraju crno-beli toplo-hladno od početka sezone, a moraju da poboljšaju građenje svog obruča ukoliko žele pozitivan rezultat u Pireju.

Meče je na programu u četvrtak od 20.15 u Atini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading