TURCI SU GA ZBOG OVOGA ŽELELI! Madar POKAZAO zašto ga je Fener "OTEO" Partizanu! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.10.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski reprezentativac izveo maestralan potez.

TURCI SU GA ZBOG OVOGA ŽELELI! Madar POKAZAO zašto ga je Fener "OTEO" Partizanu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Neslavno je Jam Madar napustio Partizan i prešao u redove Fenerbahčea. Grobari nisu preboleli njegov odlazak u Istanbul, a da su bili u pravu svedoči njegova partija u drugom kolu Evrolige, kada je bio među najboljima u redovima turskog tima.

Iako je Fener poražen u Valensiji (74:77), izraelski plejmejker je napravio jedan potez koji će se sigurno naći u konkurenciji za najlepši u drugoj rundi najelitnijeg evropskog takmičenja.

Madar je u ključnom momentu vratio svoj tim na pravi put, jer je prvo ukrao u loptu, inicirao kontru, a onda asistencijom iza leđa angažovao Nejta Sestinu koji je sigurno zakucao za 45:45.

Naravno, meč se lomio i u nastavku, Izraelac je pomogao ubacivši 10 poena za 22 minuta uz jedan skok, tri asistencije i tri ukradene lopte, ali to očigledno nije bilo dovoljno za trijumf.

Fener je sada na polovičnom skoru nakon pobede u prvom kolu protiv Armanija posle produžetka.

U narednom, duplom kolu Evrolige, tim iz Istanbula će dva puta zaredom igrati kod kuće. Najpre protiv Panatinaikosa 16. oktobra, a zatim i Asvela tri dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading