VELIKI PEH ZA ATINJANE! PAO ostao bez NAJBOLJEG igrača!

Autor:

Sport

11.10.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak maler za tim Ergina Atamana.

VELIKI PEH ZA ATINJANE! PAO ostao bez NAJBOLJEG igrača!

Foto: Euroleague.net

Grčki košarkaš Kostas Slukas neće igrati protiv Bajerna u drugom kolu Evrolige zbog povrede, saopštio je njegov klub Panatinaikos na zvaničnom sajtu.

Slukas (33), koji se do sada pokazao kao najbolje pojačanje u moru onih koje je PAO doveo, povredio je stopalo leve noge i neće moći da pomogne saigračima u meču protiv Bavaraca u Atini, koji je na programu u četvrtak od 20 časova i 15 minuta.

Posle dodatnih pregleda biće jasno koja je težina povrede, ali prema prvim informacijama, stanje nije toliko ozbiljno. Ono što je skoro sasvim sigurno, propustiće utakmicu u domaćem prvenstvu koju je PAO igra protiv Peristerija.

Foto: Euroleague.net

Kostas Slukas

Kako je saopšteno, grčki reprezentativac je pod znakom pitanja i za sledeću nedelju u kom se igra duplo kolo Evrolige, u kom Panatinaikos prvo u utorak gostuje Fenerbahčeu, a zatim u petak dočekuje Makabi.

Olimpijakos je dva puta uzeo skapl Panati na startu sezone i pokazao mnoge mane najvećer rivala. Posle utakmice sa Marusijem i pobede "zelenih" od 82:71, umesto pohvala – usledio je niz kritika na račun igrača od strane turskog stratega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading