VILDOZA SA DVA LICA: Bilo mi je lepo u Beogradu, ali sam znao da ću OTIĆI NA KRAJU SEZONE

Autor:

Sport

05.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski košarkaš o mandatu u Zvezdi Meridianbet.

VILDOZA SA DVA LICA: Bilo mi je lepo u Beogradu, ali sam znao da ću OTIĆI NA KRAJU SEZONE

Foto: Starsport/Instagram printscreen/milicatasic12/teodoradzehverovic

Luka Vildoza u sendviču između Milice Tasić i Teodore Džehverović

Argentinski košarkaš Luka Vildoza za kratko vreme je opčinio navijače Crvene zvezde Meridianbet zbog sjajnih partija prošle sezone. Međutim, ubrzo je upao u "minus fazu" i na kraju ciklusa se preselio u Panatinaikos.

Simpatije su zapravo bile obostrane, a Vildoza je osim navijača zavoleo i Beograd iz kojeg je neretko objavljivao fotografije kako uživa na svojoj terasi. Argentinac je takođe veliki fan društvenih mreža, te je u žižu javnosti zapao kada se na Instagramu zapratio sa popularnom domaćom pevačicom Teodorom Džehverović. Danima se spekulisalo o njihovoj romansi, ali ona zvanično nije potvrđena. Međutim, iz srpske prestonice, nakon raskida sa dugogodišnjom devojkom iz Španije usred sezone, nije otišao tužan i bez ljubavi, pošto je zaplovio u vezu za lepom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić.

Bilo kako bilo, Luka Vildoza će boravak u Srbiji pamtiti samo po dobru.

- Trudio sam se da se fokusiram na ono što je bilo trenutno. Bio sam tada u Crvenoj zvezdi, i bio sam veoma srećan tamo. Znao sam da na kraju sezone dolazim ovde, i bilo je čudno, jer mi je to prvi put u karijeri. Zaista sam uživao u Zvezdi, ali kada je postalo zvanično to sa Panatinaikosom, svi su me zvali, počeli da me prate na Instagramu, to je bilo ludo - rekao je Luka i dodao da je PAO izazov.

- U početku nisam bio siguran. PAO nije igrao dobro u poslednjih nekoliko sezona, tako da sam ovo doživeo kao izazov. Onda sam čuo da neki igrači dolazi ovde, uključujući i trenera, i onda sam znao: To je to, moram da dođem ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading