IGOR RAKOČEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Legendarni reprezentativac se odmah OGLASIO!

Autor:

Sport

04.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je objasnio.

IGOR RAKOČEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI! Legendarni reprezentativac se odmah OGLASIO!

Foto: PRinstcreen/Instagram

Veliku brigu zadao je svojim fanovima Igor Rakočević, fotografijom iz bolnice, na kojoj leži u krevetu.

Mnogi su se zapitali šta se desilo sa legendarnim košarkašem Crvene zvezde Meridianbet i nekadašnjim reprezentativcem, koji je posle svega dao objašnjenje za Republika.rs.

Foto: Starsport

 

- To je neka stara povreda koja je došla na red da se zaleči. Imam nešto od tih povreda što iz košarkaške karijere, što iz borilačkih sportskih aktivnosti posle karijere. Morao sam biceps da saniram. Pukla mi je gornja tetiva na ruci, pa sam to morao da operišem. Takođe, noga je bila problematična. Nije bila nikakva van sportska nezgoda što je, naravno, bitno - rekao je Igor Rakočević za naš portal Republika.rs uz zahvalnost što brinemo za njegovo zdravstveno stanje.

Nadamo se da će oporavak teći po planu i da će se Igor vrlo brzo vratiti svojoj košarkaškoj akademiji i nastaviti da sprema neke nove asove koji će nositi dres nacionalnog tima sa istim uspehom kao što je on to radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading