POZNAJEM NEKE OD ŽRTAVA: Deni Avdija progovorio o strahotama u Izraela

Autor:

Sport

10.10.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemilosrdno su ubijali i klali nedužnu decu, žene i starce, kazao je košarkaš Vašingtona.

POZNAJEM NEKE OD ŽRTAVA: Deni Avdija progovorio o strahotama u Izraela

Foto: Tanjug/AP

Deni Avdija pati zbog razaranja i ubijanja u njegovoj zemlji. Rat u Izraelu nikoga nije ostavio ravnodušnim a to je slučaj i za košarkašem Vašingtona koji je po majci Izraelac a po ocu Zuferu Avdiji Srbin s tim da je izabrao da igra za Izrael. Njegov otac je u ekskluzivnom razgovoru za Republiku otkrio koliko mu teško pada sve što čuje i vidi iz Izraela, a jednako je teško i mlađem Adiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deni (@deniavdia8)

 

- Dok igram, moje misli se stalno vraćaju u Izrael. Prošle subote teroristi iz Hamasa izvršili su napad na 21 mestu širom pojasa Gaze. Nemilosrdno su ubijali i klali nedužnu decu, žene i starce, neke kod kuće, druge na žurci pri proslavljanju praznika. Proganjaju me slike žena, dece i staraca koji su odvedeni u pojas Gaze, od kojih mnogi dožive tragičan kraj, ostaju urezane u mom sećanju. Poznavanje nekih žrtava lično dodatno doprinosi mom bolu. Dajem sve od sebe da prenesem ozbiljnost ove situacije mojim saigračima iz Vizardsa, mojim NBA kolegama i zajednici u Vašingtonu uopšte. Odbrana Izraela je najvažnija. Te upečatljive slike iz Gaze, koje prikazuju izgubljene živote, teško je. Posvećen sam rasvetljavanju ovog mračnog poglavlja. Moje saučešće je porodicama koje su njihovi dragi ubijeni ili kidnapovani. Moje misli su sa svima pogođenim - napisao je Avdija na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading