RAT STOPIRA SPORT U IZRAELU: Makabi U PROBLEMU! Stranci dobili dozvolu DA NAPUSTE KLUBOVE!

Autor:

Sport

07.10.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemili događaji su paralizovali zemlju.

RAT STOPIRA SPORT U IZRAELU: Makabi U PROBLEMU! Stranci dobili dozvolu DA NAPUSTE KLUBOVE!

Foto: Euroleague.net

Zbog napada Hamasa na Izrael rano jutros proglašeno je ratno stanje u ovoj zemlji i samim tim do daljeg su stopirane sve sportske manifestacije.

Izraelski mediji prenose da su košarkaški i fudbalski klubovi dali dozvolu internacionalcima iz svojih redova da mogu slobodno da napuste zemlju!

Ministarstvo kulture i sporta je proglasilo prekid svih sportskih dešavanja dok traje ratno stanje nakon što su pripadnici palestinskog Hamasa napali državu.

Zvanično je već odložen meč fudbalskog prvenstva između Makabi Ironi Ramata i Hapoel Ber Ševe, a prema odluci resornog ministra biće odloženi i sve preostale utakmice ovog kola.

Hapoel Ber Ševa već radi na izvlačenju svojih košarkaša i njihovih porodica iz zemlje.

Još uvek nije poznato šta se dešava učesnikom Evrolige Makabijem iz Tel Aviva koji u svojim redovima ima desetinu internacionalaca.

Podsetimo, Makabi je u prvom kolu Evrolige savladao Partizan rezultatom 96:81, a utakmica je odigrana u Izraelu pred punim tribinama.

Republika

Foto: Tanjug

Oded Kataš

 

Sledeći meč izabranici Odeda Kataša treba da odigraju u Milanu protiv Olimije 12. oktobra, a još uvek nije poznato da li će taj meč biti održan i kakva je uopšte situacija sa utakmicama ove ekipe.

Situacija nije dobra, a ostaje da se nadamo da će se sukob smiriti i da će se stvari vratiti u normalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=U9YWgwSvMf

Komentari (0)

Loading