STEFAN JOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Ovo svi klinci moraju da znaju

Autor:

Sport

09.10.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije motiviše naslednike i uči ih kako da budu bolji.

STEFAN JOVIĆ POSLAO MOĆNU PORUKU: Ovo svi klinci moraju da znaju

Foto: Starsport

Stefan Jović

Stefan Jović osvojio je ovog leta srebrnu medalju sa košarkaškom reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili, ali nije zaboravio korene. On je svim klincima u rodnom Nišu poslao moću poruku i dao im zlata vredan savet kako da budu još bolji i da koračaju hrabro ka svojim snovima. Naime, srpski bek je sve podsetio na ključan slogan koji od 2018. godine krasi košarkaški teren koji je otvoren u Nišu, a koji nosi njegovo ime.

Poruka za sve klince - napisao je Jović na Instagramu uz fotografiju njegovog murala pored terena na kojem stoji poruka "Ne morate biti sjajni da biste počeli, ali morate početi da biste bili sjajni. Svet je lep kada sanjamo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic)

 

Sličnu poruku Jović je klincima poslao i kada se otvarao pomenuti teren u Nišu.

- Posebno mi je drago što će na ovom terenu mladi imati odlične uslove da naprave svoje prve košarkaške korake. Da zavole tu igru i možda jednog dana zasluže privilegiju da i oni dobiju teren koji će nositi njihovo ime - rekao je Jović pre pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading