JOVIĆ POSLE USPEHA NA MUNDOBASKETU: Evo zbog čega je Srbija druga na svetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

00:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej "orlova" objasnio šta je išlo u korist našem timu na Mundobasketu.

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu, koji je nedavno završenom finalom u Manili, u kom je naša selekcija poražena od Nemačke sa 83:77.

Sada su se naši igrači, nakon dugog leta iz Manile, vratili u Srbiju, gde im je priređen sjajan doček na aerodromu Nikola Tesla.

Bilo je očito da su naši heroji iscrpljeni zbog dugog puta sa Filipina, pa nisu bili previše raspoloženi da daju izjave.

Jedan od onih koji je stao pred novinare je Stefan Jović, koji se zahvalio svima.

- Hvala svima što su uspeli da nas izoluju na Mundobasketu, da nas sklone od tih nekih dešavanja, kako bismo bili fokusirani samo na turnir.

Republika

Foto: Republika

Košarkaši Srbije na aerodromu

Istakao je da je primarni cilj, plasman na Olimpijske igre, ispunjen.

- To  je bio naš zacrtani cil koji smo imali pred polazak za Kinu. Bili smo presrećni, žreb je išao i na našu stranu, treba i sportska sreća da bi se ovo postiglo.

Podsetimo, naši košarkaši su ispraćeni bez previše pompe na turnir, ali su uspeli da ujedine naciju sjajnim partijama, i da nakon 2014. godine, ponovo u Srbiju donesu svetsko srebro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading