ZVANIČNO: Crvena zvezda Meridianbet je najbolja u Evroligi!

Autor:

Sport

06.10.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Malog Kalemegdana nikada nije imao takav uspeh.

ZVANIČNO: Crvena zvezda Meridianbet je najbolja u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet

Nova sezona Evrolige konačno je počela, a utakmicama koje su bile na programu u petak uveče spuštena je zavesa na prvo kolo elitnog klupskog takmičenja na Starom kontinentu.

Najubedljiviju pobedu u prvom kolu ostvarila je Crvena zvezda Meridianbet, koja je sa 94:73 na svom terenu savladala Asvel.

Taj rezultat crveno-bele posle uvodnog kola stavlja na prvu poziciju na tabeli, što je mesto na kom se tim sa Malog Kalemegdana nikada nije našao, otkad je Evroliga promenila sistem takmičenja.

Standings provided by Sofascore

Osim toga, pobeda protiv Asvela je i sama po sebi bila istorijska za Zvezdu Meridianbet.

Naime, crveno-beli nikada, od sezone 2016/17, kada je sistem takmičenja u Evroligi postao ligaški, nisu slavili u prvom kolu.

Prema tome, nema sumnje da je navijačima Crvene zvezde Meridianbet toplo oko srca kada bace pogled na tabeli elitnog takmičenja.

Sa druge strane, večiti rival šampiona Srbije, Partizan, doživeo je ubedljiv poraz od Makabija i trenutno zauzima 16. mesto na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading