SIMANIĆ SE VRAĆA KOŠARCI: Boriša otkrio kada bi mogao da počne da trenira

Autor:

Sport

06.10.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš dobro se oporavlja posle gubitka bubrega na Mundobasketu, ali doktori imaju poslednju reč.

SIMANIĆ SE VRAĆA KOŠARCI: Boriša otkrio kada bi mogao da počne da trenira

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Boriša Simanić je veliki! Srpski košarkaš ostao je bez bubrega na Mundobasketu u Manili posle udarca koji mu je zadao Nuni Omot u duelu Srbije i Južnog Sudana, a onda se vratio kući sa srebrnom medaljom oko vrata i nastavio oporavak. Posete su mu bile zabranjenje zbog opasnosti da dobije koronu jer mu je organizam bio iscrpljen, ali dolazak na košarkašku utakmicu prvog kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i Asvela je dobar znak da sve teče u dobrom smeru.

Toliko dobar da je Simanić otkrio da uskoro planira da se vrati košarci i treninzima. Kako je rekao, predstoji mu još dosta analiza posle kojih će doktori dati konačan stav, ali se nada da će uskoro imati loptu u rukama.

Republika

Foto: Tanjug

Boriša Simanić u Areni

- Odlično se osećam. Oporavak ide kako treba, analize su odlične. Nadam se da ću uskoro krenuti da treniram. Za nekih dva meseca treba da odradimo nove analize, da vidimo kako će bubreg reagovati. Možda se vratim oko Nove godine. Videćemo. Najbitnije je da te analize budu dobre - otkrio je Boriša u Areni tokom meča u kojem su crveno-beli bili raspucani, pa nastavio:

- Kada vidim ovako da šutiraju, i ja bih vrlo rado. Ali, još je rano.

Osvrnuo se Simanić i na prisustvo Novaka Đokovića u hali, ali i na dočeku na balkonu Skupštine Grada Beograda pred desetinama hiljada navijača.

Republika

Foto: Starsport

Novak Đoković gledao Crvenu zvezdu Meridianbet

Bilo je fenomenalno sa njim na dočeku. Neverovatan osećaj. Sada smo ponovo na istom mestu - dodao je Simanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading