SJAJNE VESTI IZ MANILE: Boriša Simanić se sa saigračima VRAĆA za Srbiju posle finala!

Autor:

Sport

10.09.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da stvari idu kako treba.

SJAJNE VESTI IZ MANILE: Boriša Simanić se sa saigračima VRAĆA za Srbiju posle finala!

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Košarkaši Srbije će odigrati meč finala Svetskog prvenstva protiv reprezentacije Nemačke u 14:40 po našem vremenu.

Pred samo finale, naši igrači, ali i navijači dobili su sjane vesti, a tiču se Boriše Simanića. Naime, on će se po završetku prvenstva i odigranog finala vratiti u Srbiju, zajedno sa ostalim saigračima. 

Boriša je na utakmici sa Južnim Sudanom doživeo udarac u predelu trupa, kada ga je Nuni Omot u finišu meča udario laktom, deluje bez namere. Simanić se odmah uhvatio za bolno mesto, nakon čega je przo prebačen u bolnicu.

Situacija se iskomplikovala, pa je Boriša operisan, a u prvi mah je delovalo da je sve dobro prošlo. Ipak, situacija se iskomplikovala, pa je Simaniću morao biti odstranjen bubreg, što je potreslo čitavu naciju.

Foto: Starsport

Boriša Simanić u dresu reprezentacije Srbije

Ipak, situacija se sada popravila. Reprezentativac "orlova" će doputovati nazad u Srbiju kada i ostali igrači po završetku prvenstva, pa se čini da oporavak trenutno ide dobro.

Boriši sledi mirovanje i oporavak, ali kako brojni doktori tvrde, on će bez problema moći da nastavi da igra košarku čim se u potpunosti oporavi.

Jasno je da je i njegova povreda dodatno zbližila momke, koji danas jure svetsko zlato, a nema sumnje da će se potruditi da u Borišinu čast u Srbiju donesu zlatnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading