BRUTALNA PORUKA NEBOJŠE MEDOJEVIĆA: Neko za Srbiju daje BUBREG, neko jetru zbog ALKOHOLA!

Autor:

Sport

07.09.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna motivacija našim igračima pred meč polufinala.

BRUTALNA PORUKA NEBOJŠE MEDOJEVIĆA: Neko za Srbiju daje BUBREG, neko jetru zbog ALKOHOLA!

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Košarkaši Srbije igraće u petak, od 10:45, meč polufinala Svetskog prvenstva u Manili, a rival će nam biti selekcija Kanade.

Naš tim je do ove faze takmičenja stigao pobedom protiv Litvanije (87:68), dok su Kanađani, posle veće borbe, porazili Sloveniju (100:89).

I pored dobre igre naših igrača na ovom prvenstvu sveta, Mundobasket je obeležio drugi, tragičan događaj. Naime, u završnim minutima utakmice protiv Južnog Sudana, Boriša Simanić je dobio udarac u bubreg, od strane Nunija Omota, zbog čega je operisan, ali je, nažalost, ostao bez bubrega.

Boriša je preko noći postao heroj nacije, a uspeo je i da da dodatan motiv našim igračima, koji su suzbili redove, a zatim uspeli da poraze Dominikansku Republiku, odnosno Litvaniju i stignu do polufinala.

Sa druge strane, Nikola Jokić je odbio da ovog leta igra za Srbiju, jer mu je bio potreban odmor, nakon sezone u NBA ligi, a slobodno vreme je iskorisio da posećuje koncerte, između ostalog i Cecin.

To je bio i povod velikog broja ljudi da napadnu srpskog centra, koji pije i provodi se, dok ostali "ginu" za Srbiju u Manili. Jedan od njih je i Nebojša Medojević, crnogorski poslanik.

Neko za Srbiju daje jetru (alkohol), a neko bubreg (povreda na terenu). Meni je veći heroj ovaj Boriša - napisao je Medojević na svom Tviter profilu. 

Nema sumnje da veliki broj naših građana deli njegov stav, a podsetimo i da je portal Republika pokrenuo inicijativu da se Simaniću dodeli nacionalna penzija.

Podsetimo, sutra je na programu meč polufinala, dok će Srbija u nedelju igrati za svetsko zlato ili bronzu, protiv Amerike ili Nemačke, koje čine drugi polufinalni par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading