PRELEPA SLIKA: Boriša Simanić SE ODLIČNO OPORAVLJA! Evo GDE je BIO! (FOTO)

Autor:

Sport

28.09.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve teče po planu..

PRELEPA SLIKA: Boriša Simanić SE ODLIČNO OPORAVLJA! Evo GDE je BIO! (FOTO)

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Srpski košarkaški reprezentativac Boriša Simanić doživeo je tešku povredu na nedavno završenom Mundobasketu, pošto je zbog udarca na utakmici sa Južnim Sudanom ostao bez bubrega.

Ovaj divni momak je i pored ovoga pružio podršku svojim saigračima i dao im snagu da naprave istorijski uspeh plasmanom u finale Svetskog prvenstva i osvajanjem srebrne medalje.

Boriša je dočekan sa svojim drugarima ispred Gradske skupštine kao heroj, što svakako i jeste.

Oporavak Simanića ide odlično, a slika koju je podelio njegov menadžer Miško Ražnatović uliva nadu da će sve biti kako treba.

Naime, Boriša je posetio prostorije svoje menadžerske agencije, a on i Miško pozirali su sa osmehom.

 

 

Ražnatović je u opisu napisao.

- Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaskom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema - napisao je Ražnatović.

Nema sumnje da će Boriša uraditi sve što je u njegovoj moći da se što pre vrati sportu koji voli najviše na svetu, a na nama je da ovog zlatnog momka uvek podržimo i pozdravimo kao heroja nacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading