PARTIZAN IGRA ZA PRVI TROFEJ U SEZONI! Evo gde možete gledati TV prenos finala ABA Superkupa!

Autor:

Sport

20.09.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli igraju za prvi trofej u sezoni.

PARTIZAN IGRA ZA PRVI TROFEJ U SEZONI! Evo gde možete gledati TV prenos finala ABA Superkupa!

Foto: Admiralbet ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana sastali su se u polufinalu AdmiralBet ABA Superkupa protiv igrača Igokee i savladali rivala iz Laktaša rezultatom 91:84 (po četvrtinama 27:13; 24:18; 29:29; 11:24).

Izabranici Željka Obradovića su se ovom pobedom plasirali u finale regionalnog Superkupa i tamo će ih dočekati domaći tim Studentski centar Derbi.

Biće to prilika da klub iz Humske osvoji prvi trofej u sezoni i to protiv ekipe koju je prethodne sezone u plejofu savladao uz dosta muke.

Foto: Starsport

 

- Treća četvrtina u egalu, tu ima i logike, a o zadnjoj ne bih trošio reči, nešto o čemu ćemo da pričamo sutra ujutru na sastanku i na treningu. Ekipa Igokee igra jako čvrsto, dobro su pokriveni na pozicijama sa igračima koji znaju da igraju pik-en-rol, imaju i šutere. Mislim da smo zasluženo pobedili i ušli u finale, na nama je da se pripremimo za sutra, ko god bio preko puta - rekao je Obradović posle pobede nad Igokeom.

Utakmica počinje od 21 čas, a direktan prenos je obezbeđen na kanalu TV ArenaSport 7.

Podsetimo, u četvrtfinalu je Partizan bio bolji od Mege (89:78), dok je SC Derbi deklasirao FMP (93:75), a potom šokirao gradskog rivala podgoričku Budućnost 69:63.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Pero

20.09.2023 11:24

Neko jako takmicenje ha ha ha

VRANJANAC

20.09.2023 11:44

ARENA SPORT 7. JA IMAM ARENE DO 5. GDE NADJOSTE BR. 7 SRAMOTE.